BULA, een uniek
stadsdorp in Brugge

Hier, vlak bij het Brugse stadscentrum en 
Tillegembos, is er opnieuw ruimte voor het 
warme dorpsleven.

Ontdek BULA, een stadsdorp dat je hart zal veroveren

BULA is een divers project waar wonen, werken, ondernemen en ontspannen samen komen. De Mart, de overdekte markthal, vormt het kloppend hart van de gemeenschap. Deze centrale hal in BULA is de ontmoetingsplaats bij uitstek. Hier komen mensen samen om iets te drinken, nieuwtjes uit te wisselen, contacten te onderhouden, te werken, te winkelen en te genieten van ontspannende activiteiten. De doordachte pleinen, het stadspark en de vele groen elementen zorgen ervoor dat alles harmonieus één geheel vormt als gezellig dorp nabij Brugge. Net als vroeger vind je hier het goede leven terug. Want waar het verleden, de toekomst en de natuur elkaar omarmen, ontstaat er iets magisch.

De groene omgeving van Tillegembos

Het bruisend stadsdorp gelegen aan de rand van het betoverende Tillegembos, heeft een uniek karakter. In BULA vloeien de charme van de natuur en het gemak van stedelijk leven samen. Geniet van rustige wandelingen onder het bladerdak van Tillegembos of verken de levendige, autoluwe wandelpaden van BULA, waar winkels, restaurants en ontmoetingsplaatsen op je wachten. Rondkuieren, petanquen kan je in het groene stadspark. Met de perfecte balans tussen groen en bebouwing biedt BULA een unieke levensstijl die jouw verwachtingen zal overtreffen. Welkom in jouw nieuwe thuis, waar elke dag een avontuur is te midden van natuurlijke pracht en stedelijke gemakken.

Brugge

BULA bevindt zich op een steenworp van het Brugse stadscentrum, waar geschiedenis tot leven komt en charme in elke straat te vinden is. Verdwaal heerlijk in kronkelende steegjes en met kasseien geplaveide straten of bewonder de middeleeuwse architectuur die de stad haar unieke karakter geeft.

1,4

km van Tillegembos

BULA is een uniek scharnierpunt tussen stad en bos. De site ligt vlak bij het Tillegembos waar het heerlijk vertoeven is in de natuur.

3

km van centrum Brugge

BULA is een uniek scharnierpunt tussen stad en bos. De site ligt op 3 km van het centrum van Brugge.

top

mobiliteit

  • Autoluwe site
  • 325 ondergrondse openbare parkeerplaatsen
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer (bus en trein)
  • Nabij het verkeersknooppunt E40/E403
  • Vlak bij N31 - Expresweg
  • Diverse fietsroutes

8

deelwagens op de site

Ontdek de vrijheid van mobiliteit in BULA met onze 8 deelwagens. Of je nu snel naar een zakelijke afspraak moet of gewoon wilt genieten van een dagje uit met het gezin, onze deelwagens staan klaar.

8

snellaadplaatsen

Laad je elektrische voertuig snel en eenvoudig op bij één van onze acht snellaadplaatsen op de site van BULA. Of je nu onderweg bent naar het werk of van een ontspannen etentje geniet, onze snellaadstations staan klaar om je wagenbatterij snel op te laden, zodat snel en efficiënt verder kan met je dag.