Een groene visie op stadsontwikkeling

BULA omarmt een toekomstgerichte benadering van duurzaamheid, waarbij ecologische verantwoordelijkheid centraal staat in elk aspect van het stadsdorp. Van groene bouwtechnieken tot energie-efficiënte infrastructuren, BULA is toegewijd aan het creëren van een aangename leefomgeving.

Bula's bouwstenen

BULA's infrastructuur is ontworpen met het oog op moderniteit, efficiëntie en comfort. Met diverse goed doordachte autoluwe pleinen, voetgangers- en fietsvriendelijke paden is verplaatsen binnen het stadsdorp een moeiteloze ervaring. De groene zones en parken zorgen voor een verfrissende ontsnapping uit het drukkere stadsleven. De pleinen bieden op zondag ruimte voor de zondagsmarkt die er traditiegetrouw blijft plaatsvinden.

Verder worden innovatieve technologieën geïntegreerd om de leefbaarheid te verbeteren, zoals regenwaterrecuperatie, geothermie, zonnepanelen en doordacht afvalbeheer. In BULA wordt infrastructuur niet alleen gezien als een middel tot connectiviteit, maar als de ruggengraat van een levendige en bloeiende gemeenschap.

Mobiliteit

Bij BULA geniet je van vlotte mobiliteit en de stad binnen handbereik. Met uitstekende verbindingen naar het hart van Brugge en daarbuiten, biedt BULA een perfecte balans tussen bereikbaarheid en comfort. Zo situeren de E40 en E403 zich op slechts 4 km, is er een bushalte met frequente bediening aan de site en bevindt het station zich op fietsafstand.

  • Op 3 km van centrum Brugge
  • Vlak naast het Tillegembos
  • Vlak bij N31 Expresweg
  • Op 4 km van knooppunt E40/E403
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer
  • Diverse fietsverbindingen
  • Snelladers
  • Deelwagens

De site is volledig autoluw. Je ontdekt er een ruime publieke ondergronds rotatieparking van 325 plaatsen waarvan een ruim aantal met laadmogelijkheden. Snelladen kan op 1 van de 8 bovengrondse snellaadplekken. Het project huisvest ook 120 privatieve parkeerplaatsen en 275 fietsenstalplaatsen. Ook is er ruimte voor deelwagens op één van de 8 autodeelplaatsen.