Let's talk business

Op deze historische plek, waar ooit vee verhandeld werd,

wordt een nieuwe zakelijke community gecreëerd op

een zeer strategische locatie in de Brugse rand.

Plan

Werken in BULA

Dat zijn energiezuinige, ruime kantoren met topvisibiliteit waar gevestigde bedrijven genieten van een uitstekende locatie nabij belangrijke invalswegen en openbaar vervoer. De ideale plek om jouw bedrijf volop verder uit te bouwen.

In combinatie met het bruisende dorpsleven van BULA en dankzij de diverse handelszaken, leuke horeca adresjes, een supermarkt op de site, een heerlijk groen stadspark… is het ook tijdens en na de kantooruren heerlijk vertoeven in BULA.

Gebouw A – De Commerce

Stap binnen in De Commerce, het kloppende zakelijke hart van BULA, waar mogelijkheden grenzeloos zijn en succes wacht om ontdekt te worden. Met 14 uitnodigende kantoorruimtes biedt De Commerce een inspirerende omgeving voor ondernemers en professionals om te gedijen. Of je nu een start-up bent die klaar staat om te bloeien of een gevestigd bedrijf dat uitbreidingsmogelijkheden verkent, hier vind je de perfecte ruimte om je visie te realiseren. Geniet van moderne voorzieningen, strategische locatie en een bruisende gemeenschap van gelijkgestemde professionals. Het is tijd om je onderneming naar nieuwe hoogten te brengen. Welkom bij De Commerce, waar zakelijk succes begint.

kantoorruimtes

14

oppervlakte

260-1086 m²

Gebouw E – De Moakers

Welkom bij De Moakers, waar creativiteit en professionaliteit samenkomen in een unieke ambiance! Hier ontdek je niet alleen een bruisende gemeenschap van creatieve ateliers, maar ook een ruime kantoorruimte van ca. 495 m², klaar om jouw zakelijke dromen waar te maken. Laat je omringen door de energie van creativiteit terwijl je werkt aan het verwezenlijken van jouw zakelijke visie.

kantoorruimte

1

oppervlakte

495²

Gebouw F1 & F2 – De Torre

Stap binnen bij De Torre, de twee hoogste gebouwen van BULA. Hier vind je vier ruime kantoorruimtes op het gelijkvloers van ca. 204-236 m², klaar om jouw onderneming te huisvesten en te laten groeien. Met een modern en stijlvol ontwerp naast het stadspark biedt De Torre de perfecte omgeving voor een productieve werkdag.

kantoorruimtes

4

oppervlakte

204-236 m²

2019

Aankoop site

juli 2020

Goedkeuring masterplan

2023

Omgevingsvergunning

2024

Lanceringsevent

2024

Start sloop + beschoeiing

2025

Start parking AEFG

4e kwartaal 2025

Opstart gebouw A – De Commerce

1e kwartaal 2026

Opstart gebouw F1+F2 – De Torre

3e kwartaal 2026

Opstart gebouw E – De Moakers

4e kwartaal 2026

Opstart gebouw G en markthal – De Mart

3e kwartaal 2027

Vermoedelijke oplevering gebouw A – De Commerce en gebouw G – De Mart

4e kwartaal 2027

Vermoedelijke oplevering gebouw E – De Moakers en gebouw F1-F2 – De Torre

Terug naar ‘t goede leven

Hier, vlak bij het Brugse stadscentrum en Tillegembos, is er opnieuw ruimte voor het warme dorpsleven. Net als vroeger. Hier vind je ‘t goede leven terug.