Handel & horeca

In BULA komt handel en horeca samen in een sprankelende symfonie met de kantoren, ateliers en appartementen. De levendige handelszaken en culinaire horecazaken zorgen ervoor dat BULA een totaalplaatje vormt.

Plan

Gebouw G – De Mart

Stap binnen in De Mart, het hart van BULA! Hier ontvouwt zich een levendige hub van gastronomie en gezelligheid, waar twee bruisende horecazaken binnenkort hun thuis hebben. Laat je verleiden door de heerlijke geuren en smaken die de lucht vullen, terwijl je geniet van een scala aan culinaire hoogstandjes in de markthal. Of je nu op zoek bent naar een intieme dinersfeer, gezellige afterwork of een levendige ontmoetingsplaats, De Mart biedt voor ieder wat wils. Ontdek het binnenkort zelf en laat je onderdompelen in de ongeëvenaarde ambiance van deze unieke locatie! Word jij één van de uitbaters van deze unieke horecazaken?

horecaruimtes

2

oppervlakte horecaruimtes

145-164 m²

gemeenschappelijk (dak)terras

1

oppervlakte (dak)terras

205 m²

Gebouw A – De Commerce

Welkom in De Commerce, het zakelijk kwartier van BULA! Hier komen werken, handel en horeca samen in perfecte harmonie. Ontdek een scala aan mogelijkheden bij onze drie bloeiende handelszaken en laat je smaakpapillen verwennen in de gezellige horecazaak. Vergeet niet te ontspannen op het aangename plein, omringd door prachtige fonteinen. Of je nu komt om te werken, winkelen, te dineren of gewoon te genieten van de sfeer, De Commerce biedt een levendige ervaring die je niet snel zult vergeten. Word jij één van de uitbaters van de handelszaken of horecaruimte?

horecaruimte

1

oppervlakte horecaruimte

244 m²

handelszaken

3

oppervlakte handelszaken

54-62 m²

Gebouw B – Den Hoek

Den Hoek is een pareltje langs de prachtige Koningin Astridlaan in het betoverende Brugge, binnen het unieke nieuwbouwproject BULA. Hier ontvouwt zich een zeldzaam aanbod: een weelderige gelijkvloerse handelszaak van maar liefst ca. 701 m2. Deze ruimte biedt een weelde aan mogelijkheden voor ondernemers die groots durven denken. Met zijn exceptionele grootte en strategische ligging biedt Den Hoek een unieke kans om jouw visie tot leven te brengen. Wacht niet langer en maak van Den Hoek jouw thuisbasis voor succes en innovatie.

handelsruimte

1

oppervlakte

701 m²

Gebouw E – De Moakers

Ontdek De Moakers, waar creativiteit en ondernemerschap samenkomen in dit levendige gebouw met zeven inspirerende ateliers, waar ambacht en passie centraal staan. Maar dat is niet alles. In de Moakers is er ook een bijzonder interessante handelsruimte van maar liefst ca. 527 m2. Deze ruimte biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een opvallende locatie om hun bedrijf te vestigen. Of je nu een kunstgalerij, een boetiek of een innovatieve conceptstore wilt creëren, De Moakers biedt de ruimte en de inspiratie die je nodig hebt om uw zaak te laten schitteren.

handelsruimte

1

oppervlakte

527 m²

2019

Aankoop site

juli 2020

Goedkeuring masterplan

2023

Omgevingsvergunning

2024

Lanceringsevent

2024

Start sloop + beschoeiing

2025

Start parking AEFG

4e kwartaal 2025

Opstart gebouw A

1e kwartaal 2026

Opstart gebouw F1+F2 – De Torre

3e kwartaal 2026

Opstart gebouw E – De Moakers

4e kwartaal 2026

Opstart gebouw G en markthal – De Mart

3e kwartaal 2027

Vermoedelijke oplevering gebouw G – De Mart

4e kwartaal 2027

Vermoedelijke oplevering gebouw E – De Moakers

Terug naar ‘t goede leven

Hier, vlak bij het Brugse stadscentrum en Tillegembos, is er opnieuw ruimte voor het warme dorpsleven. Net als vroeger. Hier vind je ‘t goede leven terug.